Logo Icarus

Ik ga vliegen:

Ik verwacht er te zijn rond:
uur

Ik heet:

 

Nieuws & Agenda         

Bijwerkdatum: 14 jan 2024

Let op: de clubavonden worden weer hervat in september. Vliegen op de Kaapstadweg is momenteel niet mogelijk. We maken tot het najaar gebruik van de lokatie van de mvcMistery in Purmerend. Stuur een mail voor nadere info.

 

Clubavonden op maandag in de even weken van 19.30 tot 22.45 uur.

Vliegen doen we op openbare grond en kan dagelijks, mits in bezit van een exploitant-nummer en mits je voldoet aan de wettelijke eisen

De luchtvaart-politie heeft ons laten weten dat het vliegen met drone's/quadcopters valt onder het Convenant dat we hebben met de LVLN en dus is toegestaan op onze lokatie aan de Kaapstadweg maar alleen met het lidmaatschap van de L.C. Icarus.

 

- Winter-Indoorvliegen in Purmerend:

Zondag's van 19.30 tot 21.30 in sporthal De Beuk, van IJsendijkstraat 365 op: 

 - zondag 
 - zondag 

 - zondag 

 - zondag 

             

 

Van te voren aanmelden via info@mvcmistery.nl  is verplicht onder opgave naam/polisnummer van de WA-particulier met inbegrepen drone's.  Een bijdrage in de kosten is van toepassing.

Geef je email-adres door om het laatste nieuws te ontvangen, zie daarvoor: www.mvcmistery.nl

 

 

- TACU  Modelbouwbeurs  Utrecht:

zie de website: https://tacumodelbouwcentrumutrecht.jimdofree.com/

 

De beurs wordt gehouden op elke 3e zaterdag van een  o n e v e n  maand maar controleer het wel even op de site.

 

Actuele informatie:

Clubavonden: het weekend voorafgaand aan elke clubavond ontvangen leden en belangstellenden een mail met het laatste nieuws.

Buitenactiviteiten: via een whatsapp-groep houden de leden en belangstellenden onderling contact over hun voornemen te gaan vliegen op de Kaapstadweg.

Let op: Op onze locatie aan de Kaapstadweg kan je alleen legaal de lucht in met het lidmaatschap van Icarus. Het convenant tussen onze club en de LVLN (Luchtverkeersleiding Nederland) is weer met twee jaar verlengd. Er wordt regelmatig gecontroleerd door de Luchtvaartpolitie.

Icarus is ook te vinden op Facebook:  https://www.facebook.com/groups/IcarusAmsterdam