Logo Icarus

Ik ga vliegen:

Ik verwacht er te zijn rond:
uur

Ik heet:

 

Nieuws & Agenda         

Bijwerkdatum: 13-6-2021

Ten gevolge van de corona-besmettingen worden er tot nader bericht geen clubavonden gehouden. Maar we hopen in september weer te kunnen beginnen.

Vliegen doen we op openbare grond en niet in groepsverband zodat dat die aktiviteit gewoon doorgaat.

Denk wel aan de RIVM-regel: minstens 1,5 meter afstand houden, zowel op de grond als in de lucht, dan kan het niet fout gaan. Veel vliegplezier, blijf gezond en hou 'm heel.

 

De luchtvaart-politie heeft ons laten weten dat het vliegen met drone's/quadcopters valt onder het Convenant dat we hebben met de LVLN en dus is toegestaan op onze lokatie aan de Kaapstadweg maar alleen met het lidmaatschap van de L.C. Icarus.

  

Clubavonden: in de even weken van 19.30 tot 22.45 uur.

 

- Indoorvliegen in Purmerend:

Zondag's van 19.30 tot 21.30 in sporthal De Beuk, van IJsendijkstraat 365 :  we starten het seizoen 2021/22 op: ?????

 
 

 

 

             

 

Geef je email-adres door om het laatste nieuws te ontvangen, zie daarvoor: www.mvcmistery.nl

We vinden het prettig om van te voren te weten wie er komt dus hierbij het verzoek om je aan te melden via info@mvcmistery.nl  

 

- TACU  Modelbouwbeurs  Utrecht:

zie de website: https://tacumodelbouwcentrumutrecht.jimdofree.com/

 

De beurs wordt gehouden op elke 3e zaterdag van een  o n e v e n  maand maar controleer het wel even op de site want ook hier is corona een spelbreker.

 

Actuele informatie:

Clubavonden: het weekend voorafgaand aan elke clubavond ontvangen leden en belangstellenden een mail met het laatste nieuws.

Buitenactiviteiten: via een whatsapp-groep houden de leden en belangstellenden onderling contact over hun voornemen te gaan vliegen op de Kaapstadweg.

Let op: Op onze locatie aan de Kaapstadweg kan je alleen legaal de lucht in met het lidmaatschap van Icarus. Het convenant tussen onze club en de LVLN (Luchtverkeersleiding Nederland) is weer met twee jaar verlengd. Er wordt regelmatig gecontroleerd door de Luchtvaartpolitie.

Icarus is ook te vinden op Facebook:  https://www.facebook.com/groups/IcarusAmsterdam